Friday, March 16, 2012

perut aku .. tolong =..=''



Salam.. selamat petang yg kesejukan di dalam bilik yang dilengkapi dengan penghawa dingin dari mane tah sejuk betol wei !!!!!
                                                                     mcm ni ha ... adoiii

tapi xpelah.. tu bkn persoalanye... perut aku ni ha.. senak masuk hari ni dah genap 2 hari...


adoiii... bile duduk ok... tpi duduk macm mane tau??? mcm gonggok dah kt kosi ni... seb bek kosi yg ade bantal2 tu.. kalo kayu OR plastik mmg dah bekas2 lah jawab nye kulit ni... bile dah syok duduk.. tibe2 kalo nk bgun mmg PERHHHH !!!! ADOIII mcm org nk teberanak !!

ni ha tekepit muke kalo nk menahan... aku pon pelik la ape punca boleh sakit mcm ni =..= '' Ya Allah~~

esok2 baik lah ni agaknya... sakit die xde la terus2.. die kadang2 ade kadang2 ok.. nk wat keje bole je.. tpi little bit annoying la kan ...


hahahhahaha... by de way senanye kt office keje dah siap.. tu yang bile bukak bloG kesian tgk die.. dah bedebu x diupload~~ dah tukar design sume baru segar nk bukak blog lepas ni.... :)))))


                                                                    senyum lebo ha.... :D 

ok lagi bape minit nk kol 17.00 pm ... nk shut down PC.. nk matikan penghawa dingin yg Ya Allah~~~ sejuk .. bersyukur sgt =..='   xpaya g luar ngara.. meh dtg ramai2 kt sini.. duduk la 3 minit pon jadilah.. sejuknya~~ Ampun~~~

okey nk cau... nk g kdai kete jap... jeng3... buat ape ha... nk g cari brg skit.. & tatata tititi tututut

No comments:

Post a Comment