Thursday, March 29, 2012

adoi... paten3 !!!




Morning.. Salam 1 Malaysia...



okey...nak mula dah ni... nk mula dah ni cite.. kah3 ... semua yang kenal "fatin mahadi" mesti tau yang dia ni suke nyayi .. right?? tak kesah lah kat mana2 pun.. kalau rase tekak dah gatal mesti nyayi nye lah kan ....
korg suke ke tak.. fatin still nak nyayi... LALALAA !!!

hanya untuk kamuuuuuu~

faten mmg suke menyayi ... NONE STOP YO!!!



OKEY ...pagi tadi lepas kerja dah siap saje je nak g depan tengok sakinah buat ape ... dia pun ngah buat kerja untuk list paper untuk tahun 2012 ni lah kan ..... pastu sakinah ajak makan nugget =..= '  
aiyakkk makan pulak... bukan ngah buat kerja ke ?? tak pelah.. makan la skali ..

nyum3 .......


lepas dah kenyang tu ...kebetulan ade lagu best .. xpasti lah lagu ape .. mcm lagu exists .... alah yang lirik die mcm ni = SAYANG BUKANYA SEHARI DUA....
ha mcm tu la kan .....
ni radio la kan.. tibe2 plak nak putar lagu best ... ape lagi dah lepas kenyang tu sedap ah kan kalo ak menyayi ......

ha kau !! mcm ni skali ... tpi xde la sampai duduk mcm ni en .. just terbongkok2 sikit jela kan ....
bukan ape sbb nak ELAK DARI CCTV NAMPAK  kang kalo nampak sangat mau kene turun alaun.... kah3.. (ade aku kesah) ...

ha kau !! makin SYOK budak paten ni nyayi ..(habislah )
pung pang pung PANG !!!!!!! (suara nyayi la konon)
dah syok punya nyayi tak perasan tangan ade kat meja RECEPTIONIST tu ...sekali nak membongkok sebab lagu tu NOTE TINGGI kott  ... konon nye ! feeling habis dah tu .. sampai
mata pun dah pejam en.. sbb syok sgt HAHAHAHAHA.........
sekali kau !! amek kau, tetarik meja receptionit yg gedabak tu .... separuh tumbang kau !!

HA ! mcm ni lah lebih kurang besar dia ... BERAT bende ni.. aku pun xphm mcm mne la
boleh nak tumbang meja ni ??? =..= ....
xpun sbb suara xsdap kot .. KAHKAHKAHKAH !!  ... tapi mmg gelabah kau .. telephone semua
ada kat meja tu .. telephone ada dalam 3 ..... fail2  byk ah ...adoi  !! nasib baik tak tumbang semua,,,
nurul & ak dah gelak gile ah .. HAHAHHAAH....
tu la syok sgt nyayi ..... kan dah dapat ..... gelak pun kene cover sbb dekat situ ade CCTV..
dah xtahn sgt smbung gelak kat dalam  ....




tu lah lain kali nak nyayi make sure tangan tau ade kt mana... sampai tetarik meja receptionist kau....
kalau ade orang lagi lah.. tak tau nak cakap ape da .....



ok lah .... nak pukul 1 dah ... nak g lunch ...tatata tititi tututut ...


No comments:

Post a Comment