Thursday, August 11, 2011

Salam~~~mengucap syukur di atas nikmat yang datang........

Dah lame xupload blog kan~~ ni bulan ramadhan yang ke 11 dah~~ 10 hari ramadhan telah berlalu dimana bulan pertama ialah untuk pengampunan.....begitulah cerita ye!
okey mari kita mulakan pengambaran

Ini tuan punye BLOG!!!
fatin mahadi  D: , dimana hari itu diriku diminta untuk mengambil gambar untuk department
"sistem maklumat" dari junior sehingga senior....
dan gambar nya pun sudah ditampal di WALL department kami !!!


Ni sayur kan??!! u know what sayur ni kat rumah diriku!!!
hebat x?? mak yg tanam!! yang xtahan nye dah la rumah nak raya boleh pulok tanam sayur :(
ape ni mak~~~pape lah... macam kelakar pun ade gak.. hmmm mak2~~
pape lah yang penting senang la mak nak masak n3, dok petik je!!!
(ANA !! RUMAH KITE ADE SAYUR WEIII, TAU XMAK PAKAI BAJA APE??!! nak tau tnye la ~~~) hehehhe :P



gamba goyang2, BAK KATE MAK GMBA MELAYANG2, hahhaha!!! :D
ni SYUKULAT dari turkey!! ana yang beli dari sana :(
ekotkan ade 6 SYUKULAT NI~ 3 untuk uma, 3 untuk kawan2 uma diriku,,
tapi bile tgk MUKA2 abg ku xsampai hati pulok ~~
letak jela kat uma, amek 1 je wat rasa2~~~ :D
JAKUN la jgk mule2.. sbb macam pelik kowt.. ape bende ni... bile da masuk mulut sedap pulok
tu yang sampai amek gamba goyang2 sbb GIGIL sedap sgt~~~ =)



NI DIA !! NI DIA !!! kasut2 untuk anak buah diriku ha !! amboi!!
mase mula2 kasut ni sampai uma .. mak pon pelik , kasut sape ni ye kecik2 ni~~
mak punye la nak SEDEKAH WEIIII , ni kalo ana dengo ni mampoi eden !!
hahahha :D  ANA MAK NAK KASI ANAK ORG KASUT KECIK2 KO NI HA~~~ 
ahahhahahaa...... seram ni~~~macam2 la ana ko ni......




ANA GMBA KAMU OI SEPASANG SUAMI ISTERI OIII~~~
BAK KATE MAK (mak lagi heheh)
kang senang sekarang da kawin, kalo dulu gado je masalah dunia tol la..
(HAHHAHAHAH) 


Ana~~ ni antara album2 yg sempat ak selak2 jela.. ade lagi byk~~
tekejot aku~~ n3 kalo diriku kawin xde mcm ni mmg kene tumbuk ko..
HAHAHHAHA :P



Ni ha.. dayang kim slm ngan ana.. HAHAHAH 
xde lah men2 je :P





Time ni nk balik KL da :((
sekejap je rase duk umah~~ apekan dayE... jalan jela~~
nmpk shin chan x??? hehhe :D
saje je test2 amek gmbO.. dah lame xbergambo kat uma..




Cube teke sape kat belakang tu!!!
nak tahu??!! sebenanye tu adalah hantu di bulan ramadhan!!!
Ya Allah......
(HAHAHHAHAHAHA)
TU K.NURUL LA, die la hantu nye hantu shopPing tudung..
layan je la die.... BTW byk kot gelak2 time nk beli2 brg tu~~~
so funny & enjoy.....


DUDE !!! saya da dapat kad raya OR what??!!! dont know la....
pape pon agak surprise la..... >_<"





okey la.. nk G tarawih !!!!!! 

W'slm~~~~~






















No comments:

Post a Comment