Friday, July 29, 2011

KEMPUNAN PISANG (")(^.^)(")



Assalamualaikum.......
hari ni 29 julau 2010.........
diriku kempunan pisang la :(
hmmmm.... dari semalam kempunan pisang~~ selalunya kalau hari jumaat kalau makan kat warung ade pisang selalunya.. tapi nape tah hari ni tak ade pisang pulak WWUUUAARGGHHH!!!!! :'(
punya bising kat Nurul, nurul mane pisang ni.. tak ada pun pisang :'0  !!
nurul suruh tnya mak cik warung tu.. cuba ko tanye die mane tau die lupe ke.....???? kan..kan...

diriku pun.. malas la.. ak tgk kat setiap meja pun memang xnampak punnn!

hmmm kecewe.... cakap ngan nurul, nurul lepas ni teman ak g "big" .. big ni name supermarket dekat ngan kolej la.. jalan kaki je~~  dah makan2.. pergi la kat BIG tu.. pergh!!!! ape ni pisang da hitam2 bek bagi free je.. ape la!!!  :0
pastu nurul cakap ni yg dah lame.. cube tgk yg kat belakang.... diriku pon ooooooooooowhh  okey2... tengok2 wahhh!!!!!!!    banyak nye!! besar2!
memang la tu yang untuk masak nye la nurul cakap!!
HAHHAHAHAHA........ ni la akibatnye jarang duduk dapo!! kuang3~~~ (^.^)
yela3!!!!! nampak pula PISANG yg gantung2 !!!!
wahhh!!!! syurga nyaaaa!!!!!!!  RM2.80 .. xkesah la harga die.. tapi banyak sangat la pulak sape yang nk makan ni :(  hmmmm!!!
pikir punya pikir... haaa!! xpelah nurul kalo beli ni sape nak makan n3 .. bazir jela.. g beli kat nisma jela~ diriku dengan nurul pon g la beli pisang kat nisma.. beli 2 tangkai je.. 1 batang pisang RM 0.60 sen je... tapi beli 2 je RM 1.20 je... FINALY !!!! HAHAHAHAH dapat jugak beli pisang... PISANG !!!  ^^, 

dah macam monkey....

Ha .. lagi satu.. mase nak teman nurul g print assigment dia.. ade nampak anak kucing kecik je.. kurus :(
diriku pun bagi la pisang sikit.. letak kat lantai~~~ "ching..ching tu pisang.."  nurul pon ckap kucing mane makan pisang la .. diriku alah die bukan xmakan, die xpaham tu ak cakap pisang.. "ching..ching..banana banana ching"  haa n3 die makan la tu pisnag tu.. lupe kucing ni mat salih nye kot.. hari2 kat rumah tuan die speaking dengan dia...

Ini la kisah pisang ku ~~~~ ^^,

bubuyeee!!!   *pisang!




2 comments:

  1. ALahai kesiannya kempunan pisang :'(
    Kalau aku dekat aku hantar buah pisang, kek pisang, cupcake pisang, chweing gum pisang, baju pisang, bantal pisang, sticker pisang..

    Ramadan Karim!

    ReplyDelete
  2. kt tmpt ko xde bazar ye ?? .. :(
    masak jela ko ramadhan ni~~`

    ReplyDelete