Monday, June 6, 2011

Nikon please laaa

Sebenanye agak susah untuk diriku nk bermain dengan Nikon D90 ni :'(
mungkin diriku xbanyak luangkan masa bersama D90 agaknye, tapi bile dah luangkan masa still macam xberapa cun gambar :'( , xtau la kalau diriku ni TERLALU memilih ke apa kan, tapi still XPUAS hati la dengan PENcampaian skung ni, eeii tolong la !!buku manual da KHATAM da, tapi still macam xkene je~ ermmm kecewe die macam mase gagal ujian JPJ , haaa teruk nyee kamuuu!!!


ermmm sedih nyee :'((

bile ajar org senang je, tapi bile test sendiri nape bole jadi cam ni FATIN oi !!!  dulu pakai D3000 kejap jgk la nak blaja DSLR yg tu, yang D90 ni die megada TOL la ah !  xpe2 still ade 2 bulan untuk blaja N test2 lagi, maybe esok nk try amek gmba kat mana2 la, OUTDOOR time. . please ye D90~~ :'(( 


1 comment:

  1. Alahai sedihnya..
    Sabar la, cuba tny sesapa yg tahu pkai. Eric ke?
    All d best!

    ReplyDelete