Wednesday, June 29, 2011

Hadiah birthday ~!!!! SURPRISE WEIIII !!!!

hehehehheheeh hahahahahahha hihihihihih hohohohohohooh

Today , 29 June 2011 !!!!
 Taw x arini budak kelas diriku buat kejutan untuk kami berempat iaitu Diriku, fateha, wawa & nadia, tapi nadia xdtg clas la pulak, rugi je kesian die~ pape pon tadi time nk bagi wish xle nk ckp pape dah~~ sbb terharu sgt kowttt dorg wat cam tu, Nak tau x mula2 time lepas rehat my sister thenmoli die tibe2 macam mara diriku, xpernah2 die marah2 tibe2 nek hantu kat aku plak! hahahah ~ tekedu gak la, die cakap sume DKM student g dewan, diriku pon plik ha en, eh! asal tibe lak g dewan??!!! wondering sgt2 .
Pastu tnye nurul . Wei asl kene g dewan? kalo ade meeting nape xde memo ?? nurul pon upenye salah satu kepale dalang wat surprise untuk kiteorg, die tibe2 ajak teman die g mane tah ~ diriku pon pelik ..eh ??!!
ape ni ??!! tibe2 thenmoli dari jauh kat dewan JERIT kat pintu " FATIN ! CEPAT MISS DA MARAH !! ",
diriku pon kelam kabut la, ALAMAK MISS DA MARAH ~~  tibe2 Nurul cakap ish! babun tol la !
HAHHAHA diriku pon gelak, wei miss da marah r, n3 ah aku teman ko wei~  die nak wat cam diriku wat die time kat kem pahang la tu~ kan mase kat sane nurul dapat surprise birthday mcm ni jgk, mase tu diriku yg tarik die g toilet , pas tu die sampai2 je kiteorg2 nyayi lagu untuk die~~ ahahhaha  . Tapi kali ni die nak buat kat diriku nampaknye xmenjadi la~~ HAHAHAHA

Sampai2 kat depan pintu dewan je tibe2 thenmoli senyum kambing, yang MALANG NYE DIRIKU TENGAH PAKAI IPOD, so xdengar la yg thenmoli ni cakap ape, upenye masuk2 je nmpak ade 2 CAKE kat atas N nape mis Maz tibe2 senyum kat diriku~~ sangat2 pelik la! , pastu barulah buka earphone baru la dengar parkavi cakap surprise ~~~~ owhhhh !!!!!!
barula aku paham wei !!! diorang nak wat surprise upenye!! HAHAHAHHAHA seronok nyeee,
yg KELAKAR nye wawa N tehah da ade kat dewan, just diriku je t'tinggal hahahha, kesian dorg menunggu~~~




Ini yg ade kat atas dewan tu.... hmmm banyak gak duit dorg nak beli bnda2 ni..

alah goyang pulak gmba !! jap2



HA !!! ini dia !! HAHHAHA ~
yg kale biru "fatin & fatehah"
yg kale merah "wawa & nadia"

 Ni tebalik ni. hehehe senanye IS. shortform untuk 
"INFORMATION SYTEM"

Time ni da macam artis kot !! HAHAH
sume org kuarkan hp masing2 nak amek gmba ~~ 
hhaah segan weiiii ~~

BLOW!!!!  tibe2 diriki bersuara, eh wawa ! busuk r mulut ko !!
hahaha, wawa pon cakap AHHAA BAU KAKI !!
hahaha rosak2 !!

Ni ikut turutan ye bagi ucapan !! ahahah

Ni dorg tengah amek gmba,
flash sane sini ~~ tpi xde la kuat sgt, hahah

Ni paparazi mane tah dok curi2 amek gmba ~

yg kat tangan tu Mis Maz yg bagi~~ comel!!
nak tau x mula2 org yg amek adiah tu ade dalam plastik adalah diriku kerana
kalo pasal adiah2 ni JAKUN sikit, ahhaha xnak kalah tu~
dapat2 kotak kecik je aw, pastu dengan xSABO nye terus bukak, sedikit kecewa la sbb
xsuke sgt kalo kace2 ni takot pecah je, pastu bedek2 la sikit, tgk atas tepi sekali tgk bawah eh !!
apebende ni, die macam ade bende ape tah bole tolak ke tepi la, sekali try la KAN !
terus jeritt UWAAAAAAHHH !!!!
dorg yg lain pon tekejot .. sekali jerit WAAHHHHH !!! ahahhahaha
lawak tol la dorg ni, ahahahhaha
yg xtahan tu lepas tu je terus dorg ON je bende glass tu, pastu kan
bile da lame2 diriku terus jerit .
WEI TUTUP WEI HABIS BATTERY NI ...yg GILE kentang LAWAK ah
budak2 sume trus tutup !!!!! AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

hahha lawak ah tgk gmba ni ngan dorg. HAHAH

Macam mane pon dorg BAIK KOTT!!!

yg india depan yg besa2 tu takut x??
xpaya takot sbb dia slalu kene buli ngan diriku, HAHAH
penah sekali pukul bontot die ngan pembaris panjang, peekk!!!
kaut gile, pastu gelak2, ahahhaahaha
kesian kat die~~ ahahha

Ni ha bende yg Mis Maz bagitu,, nice en ~

Ni nga pilih2 lagu, ade paparazi lagi ni~~ ish !

Ini dia Mis Maz~~


Ni dia my sister thenmoli ~~~

HAHHA kan dah kene kek ngan diriku, HAHAHA rasain !!

Amekau !! sepandai2 fatin berlari akhirnya jatuh ke tgk wawa jgk! HAHAHA
aduhai berminyak la muke~~
xpela~

Aduhai!!!! pening la bau krim ~~

ai !! dibuli ke ??

Just For Fun ~~~ pusing2 ~
ala2 kosi beracun la gak ~


Begitu la kami~~~~~

bubyeeeeee~~ AKU SAYANG DORG hehhehe (^^,)































No comments:

Post a Comment