Monday, May 9, 2011

Sayang Mereka ^^,

Hmm da petang2 ni rase ngantuk pula, nak tidur tapi Xboleh2!!! nanti malam susah nak tidur plak, xbest, kalau boleh bia badan letih + penat baru best nak tidur ZZzzzzZz~

Tiba2 teringat kat dorang ni, hmm tengah buat apa lah diaorang ni kat bawah N kt mana2 lah :D, tibe2 rindu lak ngan dorang ni ^^,

Meh Diriku kenalkan seorang demi seorang : -

Ni Mis Hasina Bt Abdul Rahim 
Yang ni pensyarah diriku sewaktu Level 3~ Best N sporting, i like !

Ni Nurul Sakinah, die ni slalu gaban , tau gaban ?? kalau tak tahu xpe lah bukanye penting pun, hahaha
Die ni kadang2 pelik sikit,  Apa2 pun die ni baik, kawan saya mestilah yang baik2 semua nya :)

Yang ni Siti Noor Salwa, panggil sisi~ eh ! salah ek ? okey2, sorry2,
panggilanye wawa :) 
yang ni degil ! ei cm nak ei ! ei !!
hahhaa . degil ni degilll~ tak ada lah biasa lah semua orang degil cm wawa ni, eh2 sorry2, sume org degil perkara biasa, die ni lembut sikit tpi &^%$^&*()*&^%, rahsia :D
okey Next !!

Mak ai !! ni Ratu GAYUT kau !!
NAma diberi Nurul Nadira, sedap nama die ~ tapi xsesedap orang nye , (HAHAHA)
okey2, die ni kalo xgayut sehari xSAH ! bak org kate ibarat kalo mcm xmndi sehari lah kalo xgayut tu . ha, betol ?? paham x?? kalo xpaham NASIB la . (HAHAH) die ni org dari seberang, INDON ?! eh bukan2 , dri terengganu la, ish! wat plik2 je. Okey2!!! NEXt !!

Ha ~ tiup2 opocot ! tiup2 opocot ! hahahha, ni namenye Nadiatul Dakiah :P
nak ckp ape ha ? hmmm...erkkk......Di dia ni baik, sbb ape baik sbb, sebab sebab sebbbbb~~
ei susah la, g la tnye die sendiri,heheh die ni lembut (sume pmpuan lmbut,keras tu jantan la kan)
okey2, ish ! apesal la susah sgt ni okey la. NEXTTT !!!

Adoi ! engat tercicir tadi, hehe :P
NI Fatiha Syuhada, Ni peneman yang setia some time little bit weird sbb die ni cam chip more, 
kejap2 elang, AJAIB ! kesian kalau tengok die ni, xtau kenape, :'(
hehhe die ni baik tau, diriku paling mara kalau ade orang cuba2 nak buli die (warning keras ni)
hehhehe.
Next !!!!!!!





Habis sudah ~
Saya rindu mereka2 semua ni ^^. kerna saya sayang mereka, engat tau !!!
Ni kawan2 serumah, ade yang lain kite cite PART lain k.  
Mugkin diaorang xtau yang saya cerita kat sini sbb dorang xada blog.
Tpi xmengapa yang penting saya nak tau yang saya sayang mereka :)





2 comments:

  1. Ko dh nak abis study, pasni kene la keep in touch dgn kwn2 ko ni.. (^^,)

    Sesekali ajakla dorg dtg rumah.. Kem slm dorg ye.. Em, rindu la nk swimming dgn ko lg.. hehe.. Kat sini nak swimming xde kawan :'(

    Kakak yg gorgeous,
    A. N. A.

    ReplyDelete
  2. xde kawan ?? kesianye~ lutfi kn pndi swim~ ajak la dia~
    ak kt sni tercari2 tmpt nk berenang huhu

    ReplyDelete