Sunday, May 29, 2011

Tied & Enjoy =..='


All members


The time


gmba da resize jdi kecik and (worst)


Sabo jela kat budak yg nk amek gmbo kiteorg, ade nye die TERclick time baru je pegang, pelik2 la 
budak skung =..='' abes kaki ak pun dibelasah amek gmba.


bizzzzzz , test2








Wednesday, May 18, 2011

Selamat Ulang Tahun Mak ^^,


Ibu bergenang air mataku
Terbayang wajahmu yang redup sayu
Kudusnya kasih yang engkau hamparkan
Bagaikan laut yang tak bertepian

Biarpun kepahitan telah engkau rasakan
Tak pula kau merasa jemu
Mengasuh dan mendidik kami semua anakmu
Dari kecil hingga dewasa

Hidupmu kau korbankan
Biarpun dirimu yang telah terkorban
Tak dapat kubalasi akan semua ini
Semoga Tuhan memberkati kehidupanmu ibu

Ibu kau ampunilah dosaku
Andainya pernah menghiris hatimu
Restumu yang amatlah aku harapkan
Kerana disitu letak syurgaku

Tabahnya melayani kenakalan anakmu
Mengajarku erti kesabaran
Kau bagai pelita di kala aku kegelapan
Menyuluh jalan kehidupan

Kasihanilah Tuhan ibu yang telah melahirkan diriku
Bagaikan kasih ibu sewaktu kecilku
Moga bahgia ibu di dunia dan di akhirat sana...

Kasih sayangmu sungguh bernilai
Itulah harta yang engkau berikan
Ibu... dengarlah rintih hatiku untukmu ibu

Saturday, May 14, 2011

Plane hit by lightning caught on video



A man was lucky enough to capture this footage of two bolts of lightning striking an airplane minutes before it landed at Heathrow airport.
All five hundred passengers on-board the Emirates Airbus A380 escaped unharmed after two powerful lightning bolts hit the aircraft in a thunderstorm.
During the four-second-long video, the powerful lightning strikes can be seen touching the body of the aircraft from all sides.
The awesome moment was captured by photographer Chris Dawson in south west London over the warm Easter weekend last month.
The plane was left completely intact following the incident.
"I saw the storm clouds gathering and I thought the conditions would be perfect for a lightning strike," he told the Daily Mail.
According to the UK Civil Aviation Authority (CAA), if airplanes are not adequately protected from lightning strikes — extremely high voltages and currents can pass through the aircraft, which are capable of damaging component assemblies or destroying wiring and equipment.
However, the body of a plane must be bonded with metal so it can act as a conductor, allowing electricity to pass through it in order to survive the jolts.
Without the metallic bonding, lightning could cause a plane to explode on impact.
The worst incident ever recorded involving a lightning strike occurred in 1976 when a lightning bolt hit the fuel tanks of a Boeing 707 flying over Maryland in the US, killing 81 people on-board.

Monday, May 9, 2011

Sayang Mereka ^^,

Hmm da petang2 ni rase ngantuk pula, nak tidur tapi Xboleh2!!! nanti malam susah nak tidur plak, xbest, kalau boleh bia badan letih + penat baru best nak tidur ZZzzzzZz~

Tiba2 teringat kat dorang ni, hmm tengah buat apa lah diaorang ni kat bawah N kt mana2 lah :D, tibe2 rindu lak ngan dorang ni ^^,

Meh Diriku kenalkan seorang demi seorang : -

Ni Mis Hasina Bt Abdul Rahim 
Yang ni pensyarah diriku sewaktu Level 3~ Best N sporting, i like !

Ni Nurul Sakinah, die ni slalu gaban , tau gaban ?? kalau tak tahu xpe lah bukanye penting pun, hahaha
Die ni kadang2 pelik sikit,  Apa2 pun die ni baik, kawan saya mestilah yang baik2 semua nya :)

Yang ni Siti Noor Salwa, panggil sisi~ eh ! salah ek ? okey2, sorry2,
panggilanye wawa :) 
yang ni degil ! ei cm nak ei ! ei !!
hahhaa . degil ni degilll~ tak ada lah biasa lah semua orang degil cm wawa ni, eh2 sorry2, sume org degil perkara biasa, die ni lembut sikit tpi &^%$^&*()*&^%, rahsia :D
okey Next !!

Mak ai !! ni Ratu GAYUT kau !!
NAma diberi Nurul Nadira, sedap nama die ~ tapi xsesedap orang nye , (HAHAHA)
okey2, die ni kalo xgayut sehari xSAH ! bak org kate ibarat kalo mcm xmndi sehari lah kalo xgayut tu . ha, betol ?? paham x?? kalo xpaham NASIB la . (HAHAH) die ni org dari seberang, INDON ?! eh bukan2 , dri terengganu la, ish! wat plik2 je. Okey2!!! NEXt !!

Ha ~ tiup2 opocot ! tiup2 opocot ! hahahha, ni namenye Nadiatul Dakiah :P
nak ckp ape ha ? hmmm...erkkk......Di dia ni baik, sbb ape baik sbb, sebab sebab sebbbbb~~
ei susah la, g la tnye die sendiri,heheh die ni lembut (sume pmpuan lmbut,keras tu jantan la kan)
okey2, ish ! apesal la susah sgt ni okey la. NEXTTT !!!

Adoi ! engat tercicir tadi, hehe :P
NI Fatiha Syuhada, Ni peneman yang setia some time little bit weird sbb die ni cam chip more, 
kejap2 elang, AJAIB ! kesian kalau tengok die ni, xtau kenape, :'(
hehhe die ni baik tau, diriku paling mara kalau ade orang cuba2 nak buli die (warning keras ni)
hehhehe.
Next !!!!!!!





Habis sudah ~
Saya rindu mereka2 semua ni ^^. kerna saya sayang mereka, engat tau !!!
Ni kawan2 serumah, ade yang lain kite cite PART lain k.  
Mugkin diaorang xtau yang saya cerita kat sini sbb dorang xada blog.
Tpi xmengapa yang penting saya nak tau yang saya sayang mereka :)





Cities With the Biggest Home Discounts

Phoenix is one of the many Sun Belt cities where housing markets have taken a big hit during the recent real estate bust, with residential prices down nearly 45% since 2006. That, plus high foreclosure and vacancy rates, make for a dismal market for sellers. For homebuyers, of course, it's a very different story, both in Phoenix and in the many other cities that have followed similar patterns.
We created a list of the U.S. cities with the biggest home price discounts. We compiled this list using the newly launched quarterly Home Offer Report from Trulia.com, a San Francisco-based real estate listing site. Trulia evaluated price cuts in America's 50 largest cities, as defined by the U.S. Office of Management and Budget. The Trulia folks scoured nonforeclosure residential listing data for all of these cities in the year through March 31, 2011. They tracked prices for single-family homes, townhouses, condos and apartments. The listing information itself came from real estate brokers, agents, third-party aggregators and Multiple Listing Services that participate on the Trulia.com platform.
The quarterly Home Offer Report, which also provides users with interactive mapping, broke down price cuts on the basis of four metrics: average number of days on the market before first price reductions; average discount during the price-cut period; probability of a second price cut; and the total percentage of for-sale properties of which prices have been reduced at least once.
Forbes took the data and ranked 50 cities to find the ones with the most dramatic overall price reduction activity.
Arizona clearly did not fare well, in part because of the double-whammy of a high likelihood that already struggling housing markets will face a second round of price cuts before properties move. Second behind Phoenix at the top of our list was its neighbor to the south, Mesa, Ariz., which is broken out as a separate geographic area in this report. The Copper State's second largest city,Tucson, placed 10th.
Among all homes for sale in Phoenix, 35% had their prices cut at least once since going on the sale block, and 56% faced the likelihood of further cuts. The average Phoenix home has been sitting at the original sale price prior to that cut a short 48 days. That's a stark contrast to rebounding markets. In relatively robust New York City, for example, property prices had been cut a mere 6% after 80 days on the market.
"When you look at Mesa and Phoenix, there are so many foreclosures that sellers have to compete with," explains Daisy Kong, a manager at Trulia.com.
With distressed properties selling for anywhere from a 15% to 50% discount, sellers of nonforeclosed homes are forced to offer price cuts to compete. Hence Las Vegas, the nation's foreclosure capital, with more than 26,000 foreclosure filings currently on the books, made our list at number seven. Home sellers in Vegas gambled with higher list prices only a short time, slashing values after 54 days on average, with the likelihood of a second chop at 48%.
"Sellers are actually pricing their homes much lower to start now," explains Kong. "There's not the disconnect [between asking and offering prices] that was there this past year."