Sunday, April 3, 2011

Tasek Perdana +photoshoot+

Pada tanggal 02 April 2011 diriku pergi melihat sesuatu yang menarik di Tasek Perdana, begitu ramai yang menggunalan DSLR fuuhhhh, mau terbeliak mata ni huiiiiii~
tak mengapa lah, agak kecewe kerana tidak membawa D90 diriku, kalau tidak boleh test power D90 tu, sementara model datang untuk di photoshoot, diriku dan sahabat mencuba peralatan2 senaman di di letakan di keliling playground, perbagai jenis & sangat unic, menarik, tertarik mmg DEBOM la ! seronok la gak kalo kat Tasek Sri Gombak ade bnda2 senaman tu, sbb tasek sri gombak dekat sikit dengan rumah ku, ni jau sgt lah pulak sampai nk ke KL,



D7000 & D3000


Ni Nurul & wawa .
eh jap ! (rasenye gmba ni xde kenemegene la)


Ni time Exam, boleh pulak ambil gmba :P


Cantik x gamba? fuuyooo smart kowt ^^,


1..2...3...KLIK !


Jalou TIME


okey2, Photoshoot nak mula dah...


Ha kau, tanggal semua tudung dah ;D


Beg kecik Btukar beg bESO !!! (beg make up )


senjata make up 


HAHAHAHAHAHA~~


Tu dia., Tu dia ~~ makan xhingat duniaa














1 comment:

  1. Yeah, aku nampak Abe :))
    " Hi ABE!"

    Cantik D90 ko ya, haha comel tgk gelagat kyaya.. :)
    Good luck final!

    ReplyDelete