Saturday, April 2, 2011

April Fool mari sudah~


OMG !!!!

Nak bercerita pasal "April Banggang ni jap " , selepas balik dari kelas lalu menunaikan solat zohor then ngantuk lalu terlelap la sebentar di hadapan TV. Tibe2 kepale rase pening2, bangun la nak on9 jap bagi mengisi masa lapang, bukak la wall, dengan senyum yang semangat , mcm ni ha gmba kucing ni~


gembira, terharu, gembira tahap gaban semua ade la , nak tau kat wall tu ade post ape. From Farhah Mahadi "Fatin, aku nk balik Msia malam esok. Aku balik dgn Lutfi cuti 2bulan." 
Eden pun suke la kan, kalo boleh nak je menari2 tpi ngantuk tu ade lagi so slow sikit la, dengan semangat nye balas punye balas komen, pastu bace la kat k.yaya nye wall yang die kene prank ngan dak office die, tegelak beso la gak kan, HAHAHHAHAHAH~~~ lawak2, pastu tiba2 k.yaya agak mkn kt kedai Thai, okey la try agak Abe, die pun on je, sampai2 je kedai thai , ALAMAK! mn k.yaya ni, ke die nk prank aku ni ha~~ yela sbb da gelakan die abes2 kt FB tadi yang die kene prank ngan org opz die en, hahahha, xpe2 try call jap, First tuuttuu ttuutdd ~ Number Busy.... second... the number u hve dail is not in service.. third.....the number u have dail is no in service~~~~~~~~ ,
send msg " oit, pe cite " report xsmpi, alamak die Off hp la ni~~ mampui den, pas tu telephone berbunyik lagi, Number From Jordan, Dialog : -


Ana      : Tin, kt kedai thai dah ke?
Diriku   : Aha
Ana      :  K.yaya mn ? Abe da smpi ?
Diriku   :  k.yaya mn tah, men taik ngan ak la ni, abe blum smpi lagi tengah 
            OTW.
Ana      :  owh, xpe2, Tin (dengn sore yg smangat) sekarang kat sana hari
            ape ??? (sore yg bergegar, engat uma kene pecah ke en, yela sbb
            ana ckp org arab attack budak melayu) *upenye ade udang 
            disebalik mee goreng
Diriku    : Hari ni hari sabtu ! *dgn yakinye
Ana       : Ape ko ni, jumaat kan (??)
Diriku    : Eh! jumat2, hahhahaha
Ana       : Bape hari bulan ?
Diriku    : 1 April lah
Ana       : owh , tiket aku 2 HB ni 
Diriku    : owh 2 HB (yes ! ana nak balik ^^, )
Ana       : sekarang 1 april kan 
Diriku    : ha yela, 1 april la
Ana       : ha yela april fool la~ HHAHAHAHAHAHHAHAHA APRIL FOOL~!!! mn ade ak 
            balik malaysia, HAHAHHAHAHAHA (suare bleed yg xtahan tu gelak bukan
            main)
Diriku    : blure jap "ting tong" ha ! gelak beso tibe2 kat kedai thai tu org 
            meja depan tekejut beruk kau dibuat nye mcm ni ha
Mcm ni ha sebijik dgn ketuk meja 


amacam kene prank ?! hahahah ni april fool pling trok la.....
 k la, ngntok da la~~~~ bubyeeeeeeee

No comments:

Post a Comment