Monday, February 21, 2011

KLCC morning till morning -.-'

Hmm g KLCC ngan kwn~~~  19 Feb 2011

Ni k.Nela~ o'',)

Cun xgambar ? pkai dslr ni ~

Kawaasan KLCC waktu siang

Bangunan ni siang CUN, bile mlm hmm gagal~~

Ni eden

Tgk awannn

kwn eden yg ambil gambar diriku pun xperasan ;)

Harith Khan

Ni bdak2 tepi jalan mek bola, bukan men bola sepak, tpi "Show Skill" la.

picture ni kwn yg mek, goyang skit, kalo setting btol cun nye gmba ni.

Test, test~~ snap!



Muke dah FEdup!! sbb Guard asyek "priitt priitt" kt diriku je, haha , alah bukan ape, duduk sekejap je kt tmpt menan tu, eii kedekot ah~~ comel xkucing tu~~

Indoor snap

Nk magrib da ^^,

Nk Isya' da ^__^

Nk subuh, HAHAH~~

















2 comments:

  1. Ehem mata aku spot kat Harith Khan je dr td ;)
    Hensem betul die ni, aishhh kem slm kat die.. hahaha..

    RIndu kak Nela, selalu2 la ajak kakNela keluar, suka aku tgk ko ada kawan kat sn \(^^,)/

    ReplyDelete
  2. mmg ak ade kwn, ak sorok2 je. haha~~
    n3 ko g tau mak, dah keco sekampung ^^, kahkah~

    k.nela mmg slalu tman aku mkn kalo ujung mggu, uma dah xde org, kwn2 ko jdi mangsa ak~~ hah :D

    ReplyDelete