Monday, February 14, 2011

Adoi !!!!~~

Di tarikh 11 Feb 2011 diriku telah mengalami kemalangan jiwa di persimpangan IIUM, di waktu malam jam 9.35 p.m (kalo xsalah hehe)  yg penting pukul 9 lebih la, sewaktu di traffic light lampu menunjukan warna yg amat digemari oleh org ramai hehe ;) iaitu hijau, tidak sempat diriku nk terus tiba2  terdengar dentuman yg agak KUAT sehingga diriku sedikit mahu terhantuk di depan, dengan terpingga2 diriku pandag orang yg berada disebelah diriku iaitu k.nela,

Diriku     :  sape langgar sape ?? ( muka panic )
k.nela     : Dia lah yang langgar kamu !
Diriku     : pandang ke gear, ha betul la skung aku kat 'D' , xkan bole menggundur kot kene ni
K.nela    : iya la dia yang langgar kereta kamu !
Diriku     : nk turun x ??
K.nela     : ia pergi sana turun
Driku       : ha ,( buka pintu nk kuar tgk) dengan muka buat2 nk GADUH, tgk org langgar tu ckp dik, kite g tepi tgk ape jadi.

K.nela     : kenapa ?
Diriku      : kereta xapa2, hmm plik, xpe2 kite g tepi dulu


Lepas parking kat tepi, p.cik dalam lingkungan 38 cam tu lah, pun keluar dari kereta spectra die yang bernombor plat BLA BLA BLA~~ , diriku yang baru tengok kereta pun tibe2 TEKEZUUTTT~~~ kau!!! plat pecah !!! kemek bahagian bawah!!! my God~~~~~!!!!! teruk gileee ahhhh!!!!
muke p.cik tu pun dah gelabah lembu kau, sape suh langgar aku!!! nasib baik lah aku xapa2, kalau calar sikit aku mau ak pura2 pengsan kat situ, hahahah!!! BERdrama sikit, baru best nak dijadikan cerita,diriku pun cari la mana2 bahagian yang calar kat tangan atau kaki ke, cek cek cek~~ pusing kiri pusing kanan, hmmm tak ada apa2 la pulak eermmm hehhehe :D .

Badan p.cik tu kuat sgt la sampai kete yang kemek tu die bole tarik macam mana tah jadi RATA balik kauuu~~~~~~, sapa2 kereta die ade yang kemek ke xpayah ketuk, suh je p.cik tu buat da setel, HAHAHA.
dengan gelabah nya p.cik tu pun kasi la number telephone & suh amek Plat kete die tuu~~~

Nasib baik ade k.nela, xde la sorg2, kalo xmau kene tipu ke, tah2 kene langgar lari~~ mampusss akuu weiiii~~~~~

k lah~~~ wsalam~~~~

No comments:

Post a Comment