Monday, February 21, 2011

KLCC morning till morning -.-'

Hmm g KLCC ngan kwn~~~  19 Feb 2011

Ni k.Nela~ o'',)

Cun xgambar ? pkai dslr ni ~

Kawaasan KLCC waktu siang

Bangunan ni siang CUN, bile mlm hmm gagal~~

Ni eden

Tgk awannn

kwn eden yg ambil gambar diriku pun xperasan ;)

Harith Khan

Ni bdak2 tepi jalan mek bola, bukan men bola sepak, tpi "Show Skill" la.

picture ni kwn yg mek, goyang skit, kalo setting btol cun nye gmba ni.

Test, test~~ snap!



Muke dah FEdup!! sbb Guard asyek "priitt priitt" kt diriku je, haha , alah bukan ape, duduk sekejap je kt tmpt menan tu, eii kedekot ah~~ comel xkucing tu~~

Indoor snap

Nk magrib da ^^,

Nk Isya' da ^__^

Nk subuh, HAHAH~~

















Monday, February 14, 2011

=====??????======

I'm an idiot
Your unforgettable love,
The final tears
Are ripping away at my whole heart
It's ripping away,
(I'm Sorry) I'm so sorry

I thoughtlessly walk
Wherever my heart takes me
It seems I am looking for
Those that look similar to you
I'm still standing at the same place
It almost seems like you just tapped my sagging shoulders
And hid from my sight
Why are you not there? can I not see you?
Are my eyes looking too far?
I trusted that I could love again
Still you stay, branded in my heart unmoving.
What do I do?

It can't not be you.
I am so miserable
That I realized this now
The pictures
Make it look like I am still your love
The heat of your body and your face
I can still feel it
Deep inside my heart
Still I have romantic in my heart
I want to go back.

So many days I had
Everything of you.
But why is it (baby why)
That now (tell me why)
That I can't find you?
I'm so frightened that
In the places where our memories are deeply embedded
That I may (I know) see you there with the perfect man.
I trusted that I would meet a love like you again
The pain of you branded in my heart is death
What do I do?

It can't not be you
I am so miserable
That I realized this now
The pictures
Make it look like I am still your love
The heat of your body and your face
I can still feel it
Deep inside my heart
Still I have romantic in my heart
I want to go back.

I guess I'm exhausted.
Left alone I wander,
Looking for the love left in the empty space where you were.
I'm begging you to look at me.
Look at the one so similar to you
This ordeal is too much for me

It so much worse than simply waiting
I became so similar to you that I copied even your habits
There is more of you inside me than myself
I wanna be, wanna be your man
Let's go back to the way things were
I want be reborn as a man that loves you
I won't hurt you ever again
Can I go? I wanna be... I won't let you,
Be your man

It can't not be you
I am so miserable
That I realized this now.
The pictures
Make it look like I am still your love.
The heat of your body and your face
I can still feel it
Deep inside my heart.
Still I have romantic in my heart
I want to go back.

It can't not be you
I am so miserable
That I realized this now.
(Your unforgettable love,
The final tears
Are ripping away at my chest
Leaving only scars that will never heal
Leaving me as my miserable self
I'm so distressed, what do I do?)
The heat of your body and your face
I can still feel it
Deep inside my heart.
Still I have romantic in my heart
I want to go back.
What do I do now?

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/shinee/#share

Adoi !!!!~~

Di tarikh 11 Feb 2011 diriku telah mengalami kemalangan jiwa di persimpangan IIUM, di waktu malam jam 9.35 p.m (kalo xsalah hehe)  yg penting pukul 9 lebih la, sewaktu di traffic light lampu menunjukan warna yg amat digemari oleh org ramai hehe ;) iaitu hijau, tidak sempat diriku nk terus tiba2  terdengar dentuman yg agak KUAT sehingga diriku sedikit mahu terhantuk di depan, dengan terpingga2 diriku pandag orang yg berada disebelah diriku iaitu k.nela,

Diriku     :  sape langgar sape ?? ( muka panic )
k.nela     : Dia lah yang langgar kamu !
Diriku     : pandang ke gear, ha betul la skung aku kat 'D' , xkan bole menggundur kot kene ni
K.nela    : iya la dia yang langgar kereta kamu !
Diriku     : nk turun x ??
K.nela     : ia pergi sana turun
Driku       : ha ,( buka pintu nk kuar tgk) dengan muka buat2 nk GADUH, tgk org langgar tu ckp dik, kite g tepi tgk ape jadi.

K.nela     : kenapa ?
Diriku      : kereta xapa2, hmm plik, xpe2 kite g tepi dulu


Lepas parking kat tepi, p.cik dalam lingkungan 38 cam tu lah, pun keluar dari kereta spectra die yang bernombor plat BLA BLA BLA~~ , diriku yang baru tengok kereta pun tibe2 TEKEZUUTTT~~~ kau!!! plat pecah !!! kemek bahagian bawah!!! my God~~~~~!!!!! teruk gileee ahhhh!!!!
muke p.cik tu pun dah gelabah lembu kau, sape suh langgar aku!!! nasib baik lah aku xapa2, kalau calar sikit aku mau ak pura2 pengsan kat situ, hahahah!!! BERdrama sikit, baru best nak dijadikan cerita,diriku pun cari la mana2 bahagian yang calar kat tangan atau kaki ke, cek cek cek~~ pusing kiri pusing kanan, hmmm tak ada apa2 la pulak eermmm hehhehe :D .

Badan p.cik tu kuat sgt la sampai kete yang kemek tu die bole tarik macam mana tah jadi RATA balik kauuu~~~~~~, sapa2 kereta die ade yang kemek ke xpayah ketuk, suh je p.cik tu buat da setel, HAHAHA.
dengan gelabah nya p.cik tu pun kasi la number telephone & suh amek Plat kete die tuu~~~

Nasib baik ade k.nela, xde la sorg2, kalo xmau kene tipu ke, tah2 kene langgar lari~~ mampusss akuu weiiii~~~~~

k lah~~~ wsalam~~~~

Tuesday, February 1, 2011

Biarkan Ku Pergi~

Adakah diriku kau tak perlu lagi
Adakah cintaku kau tak perlu lagi
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku
Adakah insan lain bertakhta di hatimu
Hinggakan dirimu mengubah cintamu
Manakah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku
Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta
Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuat ku rindu kepada dirimu
Kau pernah berkata cintamu adalah selama-lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata kau cinta
Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cinta kita di hati
Walaupun sukar, ku akur kali ini
Biarlah ku pergi
Maafkanlah ku bertanya