Friday, January 21, 2011

Tayar pancit & saman ?!

Morning friday :'(
sedih nye la hari ni, patut la mase mula2 nk bgun rase cm ade je xkene. errmm~~
Hari ni hari jumaat so g kolej pun kene la pkai baju kurung, tapi diriku rase cm mls n g la mek T-shirt & tudung nk g iron, dah habis iron g mandi lak, tup2 da pukul 8:50 tebeliak mata

mana xnye, pukul 9:00 dah kene ada kat class paling lambat pun pukul 9:10 kalo lebih dari tu kelas KUNCI, erk tu yang mls nk lambat dah -.-' 
da siap2 nak pkai tudung tibe2, " TIN ! SNI JAP " dalam hati diriku tekejot dolll~~~ apehal pagi2 dah jerit nama diriku ;(  i dont like laaa~~ buat orang GELABAH je . Mula2 malas nk layan tapi kang makin KUAT roomate diriku TERIAK, dialog : -

Diriku        : keluar bilik , "apa ?"
Roomate   : Tin, tayar ko pancit 
Diriku        : ha ?! erm, xpela, bia jela ~~~ (padahal dlm hati hancurrrr~~~~) .

diriku pun siap2 dengan cepat sbb nak tgk tayar yang comel tu kan, nak cek die meletup ke bocor ke. 
hmm diriku pun start la enjin nak try undur sikit nk rase keras tak tayar, ikut kan nak bawak g petronas isi angin, try la msg bpak ckp " kalau bawak g petronas bole x? " , bpak pun call , tayar 2 kosong btol ke ade sikit angin ? diriku pun cakap tayar kosong hmm xpela tunggu bpak jela. 

dengan pilunya, dah pukul berapa ni, ALAMAK! 9:10 !!!!! amek handphone call wawa , tuttt tuuutttu ttutututtt tuuut the number u have bla blablaaa~~  aish! mn wawa ni , call tehah lak , menyesal ku akuii (ringtone) 
Diriku        :"hello, tehah!! mis ada kat class x??
Tehah        : Ada , npe tin ?
Diriku        : tehah taya kete aku pncit ah, ko jgn g tau mis maz lak, kang die tau aku ada kete
Tehah        : hahahha, okey2 :D haha
Diriku        : eh ! bkn mis maz ade meeting HOD ke ???
Tehah        : tah die
Diriku        : sibuk je la die tu ,hahaha, da la tehah, bubyee~~
Teha          : ok2. 

Dengan perasaan sedih & sebal :'(  sedihhh~~~~ da la laparrrr~~~ nk mamam ngan dorg :"(
hmmm, duduk jap dalam kete ermmm. 

Dah la ada kene saman 4kalo da, yg dua dah tunjuk bapak, bapak bayarkan dah, ni kene lagi 2kali!!! haaaaaaaaa!!!! nasib2 :''(
xpela n3 dpt load aku bayar sndiri . xpe2 . 
hmm da la ye wsalam :"(

No comments:

Post a Comment