Saturday, January 1, 2011

pang pang kopang gebung !

Pada tanggal 25 Dec 2010


Ni abg ku fahmi & mak ku ^^. ni sblum shari majlis tapi da ada org dtg ^__^ .


Ni inai kt tgn si pengantin nye oiii~

Ni bahagian kaki lak, ish2 seb bek la si pelukis inai ni xlukis gmba si pganti ni trus.

Ni petang sebelum sehari nk mula majlis, ATT STUDIO da dtg nk psang pelamin kt luar, mak bpak da mintak izin JPJ da nk tutup jalan, jgn risau la ye ATT nk pelamin nk luar 2.


Ni sehari sblm majlis, Si pengantin wat khatam quran. jemput la geng2 marhaban 2 kwn kpada kwn mak diriku. dorg dapat guddy beg yg berisi mcm2 la, mls nk ckp tpi yg power nye ada pulut kuning.
Ni mak diriku memberi sepatah satu kata, hahaha.

Ni pelamin time malam, baru je siap ni. Time malam ni pun da penuh sedare mare diriku datang N mak ku da sewa rumah ngn jiran kiteorang, kakak diriku plak da sewakan hotel utuk kwn die.

Ni gmba2 yg diriku ambil pada 25 dec 2010.


Ni diriku sebuk tgk TV ada rancangan "Anugerah ape tah" hahahah! nmpk x budak2 kecik duduk sebelah diriku mereka semua pun berminat nmpaknya menonton same, hahha, padahal kat luar umah sebuk ada ramai org dtg, ni mlm sebelum majlis.


Sebelum tol dibayar dong ^^.


Ni diriku merengis2 sesuka hati.hahah =))


Makan beradap ^^.



see Eric ??



da la ngntok la bubyeee~




















2 comments:

  1. Untuk door gift tu sama je dgn goodie bag kawin, cuma ada penambahan bunga rampai, pulut kuning n rendang daging & telur pindang.

    ReplyDelete