Wednesday, December 15, 2010

Sunway

Pembuka Gambar =
ni shin chan kecix & beso ! :-0




ni antara pakaian uniform utk department diriku sahaja la,kemas x? ni bru nmpk 2 org xtgk ramai2 lagi, lagi debomb! debabom! haha :D .
murah je uniform 35 sepasang ^^,
mula2 agak megelebeh la mase first time test, padahal da amek saiz 'S' , peh! megelebeh habis la, dengan tgn yg beso, pinggang jgn ckp la da cam saiz 'XXL' , betol ! tetap xpuas ati, sekali tgk saiz ish ! mmg btol 'S',
sekali kwn diriku sorang ni pun cakap la "wei fatin ! 2 baju JANTAN la, hahahaha!!!"
diriku pon lega la sikit sebab  xde la saiz utk pompuan 'S' ni megelebeh sgt. kalo x mau tiap2 ari g class da cam org HIP-HOP . xnk eden!


Ni kt Sunway PiramiD.

ha ! ni hasil dri kedai makanan cina, hahaha!!! 
pada mulanya kiteorg ni da lapar sgt la dikatakan, k.yaya dulu yg nmpk kedai 2 sbb menarik tau kedai 2 die ad asam,gula2,mcm2 la yg utk dikunyah2, punya da byk kiteorg mkn yg TESTER pnyer pastu k.nrul ckp "kedai ni xde halal ni" diriku pun TECENGANG la , ni ha cm gmba budax yg kat bawah ni ha, 


erm, jap2, maybe gigi diriku lgi cantix kowt dri budak ni :D , ha sambung pasal tadi, yg kedai 2 xhalal, diriku pun pun tekeZot n Astagfirullah !!!!! alamak xhalal ni da la nk Final da ni kang susah nk egat.
diriku pun dengan BERGEGAS meninggalkan tmpt itu, tiba2 bole pulak lupe dgn SEPONTAN diriku menggambil senggenggam kacang dlm bekas tester 2 lalu pergi meninggal kedai tersebut  (masa tu lupa yg kdai 2 xde halal) lepas da kuar kedai k.yaya pun menunjukan tgn beliau pun ada senggengam gula2 N bnda2 yg seangkatan dgn nye la ^^. 
bole pulak bila keluar kedai tgk tgn masing2 spe pling byk dpt gula2 or kacang, seri la antara diriku ngan k.yaya. bbbbZZzzzbbBBBzzzz.


ni diriku !!! ceria x ?? hahaha ^^.
Ni k.nrul, k.yaya, & ??? spe tah dak tu 

Ni Ice ski ad kt bawah, spe2 ade TEKENAN nk men ski ni g la men kt sunway sbb org yg men semua ad talent, hmm.



Ok la, Assalamualaikum~



3 comments:

  1. Em, mcm kenal je Sinchan tu.. ehemm..

    Ohya, ko dgn kyaya sama la perangai.. Aduyaiii~ Boleh plak berebut2 sapa amik 'souvenir' plg byk dr kedai tu.. Aisshh

    ReplyDelete
  2. Fatin!! ahahaha.. pecah rahsia kita! tapi best kan candy n asam kat kedai 2.. memula akak nak test semua2 sekali taw.. tapi tempat asam yg akak suke tu ade India2. ramai plak 2 kengkawan dia konker tempat 2.. huh!

    ReplyDelete