Monday, November 1, 2010

Tarikh keramat ? ngeeee~

Jatuh nye tanggal pada tarikh ini diriku telah menggalami pelbagai perkara yang pelik ke atas diriku, xsedih semuanye GEMPAX2 maaaa~
Mari kita start dari pagi ye JOM !!!

PAGI :
Datang lambat ke kolej bersam dengan budak rumah ku kerana cuaca hujan da mendung, sedih tol asal hujan lambat datang huhh~, aktiviti berjalan seperti biasa da selepas waktu rehat sandal Dr.Cardin diriku TERCABUT LAAA! Alamak sedihnya :’(   , nk tau sape yg pijak ??? dinosaur cq-tec, huahuahua :D  , xde la wawa kawan sekelas diriku, punye gelabah pinye pasal dirinya belanja GAM KASUT dan sandal diriku terlekat seperti biasa, sewaktu di BIG diriku dan wawa duduk di depan Air-Con, yang  xtahan ialah diriku dan wawa mencuba MINYAK WANGI yg xberapa nak wangi di kedai Shop Big itu, punya la test yg tester bukanye tahan bau die huhh~ sia2 je test nk bgi wangi sikit xde  HASIL.

TGAHARI :
Sahabat ku yg bernama Acha membuat video Came dengan diriku, dan di situ juga kami bertukar2 gambar kami berjalan2 di luar, da lame la juga.

PETANG :
Ana menggambil diriku bersama Lutfi, kami semua memecahkan suasa lapar dengan pergi makan di Restoran Wahab yg terkenal dengan CENDOL YG HOT (hot la konon) , punya la tmpt tu mndapat pujian dri ramai pihak contohnya : k.yaya,p,cik lutfi, dan abg tud. Diriku dan ana First time rase mkn di tempat tu. So ingat nak buat MEMORY INDAH la kat situ, rupenye huh ! oiii, xsanggup nk cite oiii, sian p.cik wahab tesedak kang,disebabkan di blog ni tmptnye untuk menceritakan, eh ! xpela kesian pulak.

MALAM :
Kita semua g karaoke ! yeyy!! “KITA” hmm ana,p.cik lutfi, and k.yaya~ huhhh, sonok2 ^__^ , hanya 2 jam sahaja la , yg penting sonok laaa~, pada mula2 punye la exited nk nyayi smpi nk pilih lagu pun da cam org xbetol, hahaha. .lawak2 .

Da la ngantuk la, assalamualaiku ~


Ni gmba p.cik ltfi, nmpak x ana , cam teruje je dego p.cik ltfi ni nyayi (hahahha)

Ni da kene rasukan ABLASA , hahah xde la ni da syok sgt dego sore sndiri, xingat telinge owg len, hahah xde la ok je sore 2.

NI jela gamba yg dapat di ambil, sbb kteorang betol2 exited. ^__^


No comments:

Post a Comment