Thursday, October 14, 2010

3 perkara ?!

Assalamualaikum ~
Hmm, sejak menjak ni banyak bende nak di settel kan dan perlu di hadapinya walaupun pahit >.<
hohoho. pada mulanya diriku sangkakan tidaklah terlalu berat untuk memikirkan rupanya agak berat apabila direnugkan dan difikirkan :(  LETIH Oiiiiiii ~
bermulanya cerita . . . .

Diriku telah masuk kepada III aktiviti yg agak berat untuk ditangguh dan dilakukan , kuang kuang kuang !
diriku telah pun telah melibatkan kepada tarian sabah ala2 zapin la, dikir barat, dan KOIR . . ffuuuhhhhH~
lari sini lari sana untuk membuat praktis untuk menjadi lebih MANTOP !

Jika difikirkan bende2 ni xperlu lah dilakukan BERIA sgt, tpi yg menjadi lebih PANAS la bende2 ni dilakukan pada hari CONVO & mlm 2A , kalau convo 2 semua org tahu kan ??? kalau yang malam 2A tu ialah setiap tahun kolej diriku akan mengadakan mlm 2A, bende2 nye adalah seperti pada malam itu akan diberi TEMA untuk kita semua orang2 yg datang hotel itu memakai pakaian menggikut tema, pada tahun ini temanya adalan "WHITE & RED " so xkira la segala macam pakaian bole dipakai dengan syarat warna pakaian tersebut berwarna PUTIH & MERAH .  .hmm amacam ? best x?? tahun lepas temanya MICHAEL JACKSON  so pakai la segala pakaian yg ala2 MJ, hohohoho agak kelakar laaaa~:'D

3 comments:

  1. ish2 bz gak awk nie yerk...

    ReplyDelete
  2. Ala ciann...

    Fatin, nt farewell party aku, aku ingat nk buat kat Sri Angkasa, KL Tower. Aku belanja ko sebab ko kene jd cameraman aku k. ;D Nt amik gambar cantik2 tau.. Ahaks~

    p/s: Hadiah tunang aku mana?? ;p

    Regards,
    kakakmu yg baik hati \(^^,)/

    ReplyDelete
  3. yela, ak nga cari adiah la ni, xjmpe2 :(
    hmm

    ReplyDelete