Wednesday, August 25, 2010

kekeliruan (????????)

hmm. . .sudah lama diriku tidak menulis di blog ini. . .mungkin kerana diriku terlalu sibuk di kolej sehingga tidak sempat meyempat untuk online (cheeewah jijik gilewww) hahhaha. . minggu yang lepas ada karaografer datang di kolej diriku untuk mengaja menari sahabat2 diriku yang telah menjadi juara sewaktu di Hotel Grand Seasons. . . karaografer itu pun ada mengajar kami "Sri Delima" menari tetapi amat menduga citakan kerana diriku sewaktu itu tidak dapat menghadirkan diri di kolej ini kerana diriku akan menduduki exam Lesen. . .hmm keputusan yang amat memuaskan untuk exam kereta itu. . . apabila keesokan hari diriku dapat berita dari sahabat ku sendiri yang penari itu sempat mengajar kami Sri Delima tarian zapin sahaja dengan beberapa step sahaja. .. itu pun yang basic. . hmm tidak mengapalah kerana sahabat2 ku pun berkata yang meraka hanya mengajar benda yang sudah diriku telah pelajari di tadika lagi. . .hmm. . . sudah hampir waktu untuk berbuka, cakap pasal puasa ni tiba2 menjadi pilu dan sayu. . . . .hmm. . . selamat berpuasa kepada yang beragama islam dan selamat menjamu selera kepada yang bukan beragama islam. . . .

Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan MubaraQ

hmm. . hari ni hari pertama bermulanya ramadhan al-mubarak. . hmm . . agak letih la juga. . ni pun baru kami serumah pergi ke bazar di IIUM , tu pun ana yang bawak kami semua untuk membeli apa yang patut untuk berbuka dan sahur. . pagi tadi xsahur. sbb ingat boleh tahan macam biasa da puasa hari2 sebelum ni. . tgk2 
-_____-'   . . . . letih semacam jeeeee~
pape pun best la juga sbb bazar dah mula jual2 . . ^___^ (syOk sGt ) huhu . . . .