Wednesday, July 7, 2010

Kem Model Insan

ni gambar2 yang hanya diriku mampu untuk upload kerana semua gambar semua ada dalam 300 lebih dan mana mugkin diriku nak upload semua, bukan apa diriku cuma takut sekiranya kamu2 yang membaca BLOG diriku menjadi bosan,bosan, dan bosan . . ^__^ untuk mengelakan itu semua berlaku jadi diriku cuba untuk elak lakukan semua itu. . "MEncegah lebIh eLok daRi mengUbat" tol x?????
banyak sangat program yang dilakukan dan mustahil juga diriku mahu menaip kerana dalam assignment juga diriku perlu untuk menaip perkara yang sama. . tapi ada perkara yg menarik untuk diriku kongsikan. . pada mlm kedua kami semua akan dilepaskan di dalam hutan. . dengan hanya berpandukan lampu yang kelip2 berwarna merah. . yang xtahan kami semua akan dilepaskan seorang demi seorang -___-' eeiiii  . . . . .
seram ade gak. .  . . mula2 seram la sbb da lama xmasuk dalam hutan. . tapi selepas 5minutes diriku bertambah berani dan diriku mesti teruskan juga perjalanan ini. . . Alhamdullillah semua berjalan dengan lancar dan tiada sebarang benda yang menggangu diriku. . kalau orang yang mengacau ada la seperti ranger2 yang cuba buat2 suara seram. . tapi bukan seram tetapi menjadi kelakar hahahhaha :D
da la. . lihat la beberapa gambar ------
ini di tempat makan, sebelah sana memang betul2 jungle . .eeiii

Ini sewaktu di uptown Muar. peehh mmg murah btol ! minyak wangi 3botol RM10.00 jeee!!! nk tegelak pun ada gak masa mula2 tgk, tapi dah kenyataan.
 
Ni pun bole tahan murahnya, 1 kaca mata dlm RM10.00 jgk la
Ni kawan sebelah uptown tadi, belakang kiteorang pantai.

Budak2 kelas diriku semangat pakai baju 1malaysia 2 :)

ha! yang ni pula kembar! hahahaha!! xdela ni kucing kat kem 2.besar !

belakang 2 chalet

ni dekat dewan sementara menunggu orang2 len

gambar ni ada fessi yg amek sbb mase 2 die sedang men2 camera dslr diriku

ni penyarah diriku, comel x?? ada rambutan dlm mulut 2

name game ni "game formula one" hahahha klaka !!

alamak! belon sudah terbang atas pokok senanye, 2yg muke plik pandang bawah sbb belon xde kat bawah.hahahha!!

ni kene mek belon dlm longkak diriku dan nadia yg men. .hahahaha!! padan muke

cube tgk sape yg pggang mic 2. . ^__^

ni lah keadaan dorm di kem model insan. . mlm2 sejuk! diriku sampai pakai 3 lapis selimut. .

sewaktu pulang kem model insan telah membawa kami semua ke perigi hang tuah yang terlatak di ayer keroh. masuklah sekejap di "Rumah Tradisional Melayu" kene bayo yg xtahan 2!

antara gmba dlm rumah tradisional, byk lgi gamba tpi mls nk upload,bersyukur la.

k la bubyeeeeEE!!!!

No comments:

Post a Comment