Sunday, July 25, 2010

jalou ??? apakah itu

hmm. . mari kita semua menggimbas cerita lepas, ingat tak telefon bimbit yang diriku telah jual kepada budak sekolej diriku. .ingat ??? kalau ingat bagus la, kalau tidak, pk la sampai dapat kalau berminat. .
kali ini diriku berminat dengan telefon bimbit daripada keluaran Sony Ericsson juga. . nama telefon bimbit itu ialah " JALOU" . . . haaaaa ^__^
sangat cantik rekaan nya, betul , , , kecil & padat dengan fungsi2 yang canggih . . WWOOOOOwwwWW .
harga sebenar telefon bimbit itu mencecah ribuan ringgit. . tapi di ketika ini harganya sudah kurang sedikit la. .  nak dijadikan cerita , nak cari handphone ni punya la susah bt payah tau, nak dekat 7 kedai hp pergi tetapi semua menduga citakan, akhir sekali jumpa, itu pun diriku rasa sangat kebetulan kerana sewaktu di kedai itu diriku hanya mahu duduk kerana sudah penat mencari handphone JALOU tu, tiba2 orang cina 2 menanya .
yes, mahu cari handphone apa????  , ,dalam hati diriku (asal tiba2 ni). . . xpela cuba jela cakap manalah die tau kan .. lepas tu muka die cam pelik selepas diriku sebut nama handphone itu, barulah cina itu mengeluarkan buku handphone, diriku tanpa segan dan silu terus tolong die bukakan handphone itu, kerana diriku tau handphone tersebut ada di muka surat keberapa, ini sebab diriku pun ada buku handphone tersebut. . lalu dirinya pun bercakap " ok, boleh order, nak color apa? " diriku dengan senyum lebar macam doraemon baru dapat donut. . :D
ok2. . pukul berapa boleh datang sini ana cakap, cina 2 pun jawab dalam pukul 8.oo p.m - 9.oo p.m . .
sebelum tu cina tu tanya nak warna apa, diriku pun terkaku nak warna apa, , purple ke black. . uuuurrrrrrmmmmmmmm . .hitam la . . . . ..
ni gambar telefon bimbit jalou 2. . .

ada jam di depan

rekaan dalam seperti diamond

perbagai warna

No comments:

Post a Comment