Tuesday, June 15, 2010

Pergi Mana?????

Pada bulan 7 n3 diriku dan sahabat2 yang sama jabatan dengan diriku sahaja yang akan pergi ke sesuatu tempat untuk melengkapkan assigment diriku dan sahabat2 yang lain. .  .. dengar2 diriku dan sahabat2 akan pergi di kawasan2 yang tidak jauh & tidak dekat eiiii~ :D
hmm sekarang ni diriku di hadapan kaca television. . bosan kerana asyik mengadap orang bercakap di kaca television jadi diriku pun mahu bercakap di BLOG. . .  diriku berharap apabila diriku & sahabat2 pergi ke tempat itu diriku dapat menjayakan dengan berjaya. . (?????) "asal mcm plik je ayt"            

                        -_______-''

Actually tengah fikir kan ikan yang telah diberi oleh ayah ku. . ayah ku membeli chieken & fish. . owh sgt meyeramkan wajah2 ayam & ikan itu ke merenung. . .  ayam telah selamat disemadikan owh!!! maksudnya telah selamat dimandikan,dibuang isi2 dalam perut,tampar2 untuk pastikan ayam itu telah mati (hahaha!!), lalu disapu dengan kunyit dan disemadikan ayas kuali. . ermmmmmm wangi bau  ^___^ . . . . .

Pasal ikan pulak eeeiiii!!!!! kesian tgk ikan itu -___-'' kerana ikan itu akan dimakan untuk hari esok kerana hari ini kami telah makan ayam dulu dari ikan. . . lagi kesian kerana kami tidak ada
VIP room (peti Ais) untuk ikan itu. . . terpaksalah diriku beli ais untuk memastikan ikan2 itu selamat (selamat???) hmm . . . . ikut kan hati mahu sahaja diriku letak ikan2 itu di dalam kolam swimming pool tapi petang tadi ramai pulak orang2 mandi kolam dan tidak ada makanan yang khas utuk ikan2 itu (hahhahahahahahahahhaha!!!!)

Finally, my lovely fish sudah selamat diletakan dalam bekas yang diseluputi AIS & GARAM . . (ini pun dr pertolongan dak sebilik ak DIRA)  tag u dira ^___^'

k la penat dah xmandi lagi ni . . . .



1 comment: