Wednesday, May 5, 2010

takut ke??

ei . . dah nak hari jumaat dah!!!
bukan apa. . hari jumaat akan diriku mempersembahkan tarian di HOTEL SEASONS . .yang terletak di kuala lumpur laaa. . .
mula2 diriku bole mengawal rasa ketakutan. . selepas terlayak untuk menjayakan tarian di hotel tersebut diriku bertambah takut. . dan sejuk menyelubungi tgn hingga ke kakiku!!!!!
baik2 kaki busuk jadi wangi terus sebab takut. . hahahaha. . .xlaa tipu jee :)
apabila diberitahu lagi VVIP dan Dato'2 akan turut hadir untuk menjayakan lagi hari profesional untuk department "IS" . . .lagi bertambah takuuuutt . . .
hmmmm . .. hanya 10 kumpulan yang akan menjayakan hari tersebut di hotel itu. . .diriku akan melakukan persembahan yang ke-5 . . .oke la tu xwal x akhir. . . kalo awal lagi takut orang sibuk2. . kalau akhir2 takut orang bosan. . .tol x???
hm. . .kemarin ada seorang mamat tu tegur diriku lalu die berkata "hai,cantik tarian semalam,so gud luck"
hahahah. . agak jijik. . :(
pape pun time kasih laaaaa yeeee . . .
bukan apa, rasenye tarian semalam tu hanya memanaskan badan sahaja. . .:) hahahaha (poyo gilew aku)
xdela. . semua itu datang dari Allah. . yg buruk datangnya dri diri kita yang lemah ini . .. .
hop2 hari jumaat tidak ada sebarang kesukaran yang bakal diriku tempuh la. . .
 -------------------AMIN----------------

2 comments:

  1. Nice pose!!

    Gambar ni ko nampak cantik, tp nape posing cam lelaki je.. Ayaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. laki??? perempuan k . . .
    pose pe nye. . on de spot la mek gmbo. .:D
    eh2. . br ak pasan asyik ko je komen blog ak,ak xkomen pun blog ko en. . .hahahaha

    ReplyDelete