Monday, May 10, 2010

selesai sudah program di Hotel itu :)

Pada tanggal 07mei2010 diriku dan kawan2 ku pergi ke hotel seasons sempena hari profesional. . hmm walaupun kumpulan kami tidak dicalonkan untuk menang tetapi rakan seperjuangan kami telah menag untuk tempat yang pertama!!!!!!!! :D tahniah2. . .
tetapi jgn risau sahabat2 ku kerana diriku Nur Fatin Mahadi telah wakil untuk menyambut hadiah . . hahahaha bukan apa tetapi rezeki telah datang kepada diriku hahahah. . . cabutan betuah laaa :) kahkahkah. cerita nya seperti ini setelah selesai tarian kami kami semua pergi ke belakang pentas untuk menukar pakaian . . selepas 2minit no 033 telah disebut. . sebelum itu diriku ada berkata "ah xaci aku ada dekat belakang pentas tah2 no aku yg dapat cabutan bertuah tu" tuuup2 . . .no 033 yang keluar .
mula2 diriku tidak perasan kerana diriku telah kecewa kerana membuat cabutan bertuah tanpa diriku di meja makan. . sselepas itu sahabat ku berkata "TIN ! NO KO AR!! CEPAT !" diriku yang kelam kabut terus pergi ke pentas untuk mengambil hadiah tersebut. .  .HAHAHAHAHA!!!! gelak besar diriku selepas itu. . .
pape pun hari itu penuh dengan kenangan. . :)

2 comments:

  1. Yay!!!
    COngratS!!!

    Nak jugak share hadiah tu...

    ReplyDelete
  2. xnk r share ngan ko. . dlu2 frame ak bgi bukan ko jg pun. . :P

    ReplyDelete