Thursday, April 22, 2010

sakit kaki !!!!

hua hua hua. . hari ini tanggal 22April diriku dan kawan2 ku ada wat sedikit latihan di kelas "Tarian Ala2 Zapin" . . uuiiittt !!!!!
jikalau dulu diriku hanya menari gitu2 sahaja bermula dari tahun 5tahun diriku mula berjinak2 menari di tadika SINARAN. . menari gedik2 laaa. . sewaktu di sekolah rendah tiada la. . sewaktu di sekolah rendah diriku tidak berapa aktif kerana di waktu sekolah rendah diriku selalu sakit. . huang huang huang !!!
sewaktu sekolah menengah di tingkatan satu diriku menari lagu "WASINI" pown okey la. . sewaktu itu kami dapat persembahan terbaik ketika itu. . tapi mmg klaka la sebab gedik. . hahahaha. . (kutuk diri sendiri)
xpe2. . and hari ini menari ala2 zapin. . pown geli. hahaha. .
yg penting seronok. . tu jela. . pg esok diriku dan kwn2 akan ke Key El untuk membuat pemilihan. . sungguh menebarkan!!!!
kalau layak,layak la. . kalau tidak mungkin tiada rezaki kan. . xpe. .

5 comments:

  1. Ya Rabbi!!!
    Aku report kat bapak.. Ini keje ko ye?? Bapak anto jauh2 ko masuk tarian eh??

    Aku tak setuju!! Aku nak ko join kelas Salsa, bukan Zapin!

    Anyway, Good luck eh!!
    Yay!! Fatin menari2, tergedik2 atas stage tu..
    Eiyuuu!!!

    ReplyDelete
  2. ek eh.. fatin pandai menari.. pandai berenang.. berenang tuh.. bkn swimming.. haha.. pendek kate.. fatin ni pendek tapi serba boleh..

    ReplyDelete
  3. hahha.. power yer???? cam power root ker?

    ReplyDelete
  4. power ranger laaaa. .
    xnk joint pun senanye. .

    ReplyDelete