Monday, April 19, 2010

lambat lagi

(Tin,tin dah pukul 8lebih. . xpe kan. . )

ini la ungkapan dari bibir ana, die tidak tahu bahawa dalam hati diriku hancur kerana sudah lambat untuk pergi ke kelas. Tapi tidak mengapa diriku tabahkan hati untuk pergi ke kelas walaupun sudah terlambat yang amat sangat. . apabila sampai ke HOSTEL diriku terus membuka pintu bilik bukan apa kerana sahabat sebilik ku tidak boleh masuk ke bilik kerana die tertinggal lagi kunci di rumah beliau iaitu di TERENGGANU. . lalu diriku menyuruh ana untuk iron baju diriku tanpa segan dan silu (hahahahaha)
lalu selepas mandi wajib. . bbbbiiizzzzz (mengarooot) selepas mandi diriku cepat2 bersiap untuk ke kelas walaupun jam sudah menunjukan pukul 9:50a.m . . kelas diriku bermula pada pukul 9:00a.m . . diriku lambat ke kelas hampir sejam. . sebelum itu diriku ada beri SMS kepada pensyarah diriku "ini zaman moden so bole anta peti pesanan ringkas kepada pensyarah" sambung balik. . . berkata bahawa "SALAM, MISS SAYA LAMBAT SIKIT HARI NI SBB BANGUN LAMBAT DAN SAKIT PEROT" . . lagi sekali diriku mengigatkan "siap bole bagi short form ag dlm sms" .. . diriku menghantar sahabatku dulu ke Kolej. . diriku pergi menemankan ana untuk sarapan. . bukan suka2 untuk lambat tapi kesian dengan ana kerana dah la die bangun awal dengan gelabah nye. . tidak fikir ke kenapa saya kesian??  baiklah diriku menerangkan :-

1) Ana bangun2 terus gelabah macam die yang ada kelas (padahal diriku yg pergi ke kelas
    dan bole lagi tidur)
2) Bangun2 ana tidak dapat makan dengan ENAK kerana hanya makan biskut Cream O. .
    "biskut yg tidak berzat"
3) Lepas itu ana Iron kan kemeja diriku "padahal masih berkedut"
4) pabila makan di ThaQwa diriku seperti cacing kepanasan "tidak huru hara"
     E:x (menghentakan tgn di meja) tu sebenanya cara nak kurangkan stress anda jgn la risau
5) ttttttuuu jeelaaa. .


apabila diriku baca semula ayat di atas rasa geli hati pulak :D
klaka laaaa. . . hahahaha. . . pape pun apa sahaja yg bakal berlaku diriku cuba tidak akan menghuru harakan diriku lagiiii. . . hahaha. . .

2 comments:

  1. Sesukahati je ko suh iron baju ko kan??
    Nak je aku amik iron tu lekatkan kat kulit ko..
    haha

    Tukar gmbr.. Aku kurang kelihatan anggun dlm gmbr ni... ;p

    ReplyDelete
  2. sedo la cikit tu mmg muke ko. .
    kalo ko suh ak tke agi skali aku ltak muke ko time tdo.
    (huang huang huang)

    ReplyDelete