Thursday, April 15, 2010

kucing


ha. . cakap pasal kucing. . hahaha. . tingat hari ahad 2time kat IIUM. . diriku baru habis menjamah makan malam bersama kakak ku. . selepas perut diriku kenyang diriku terdengar suara yang xberapa nak merdu kat luar bilik. . "meeeeeoooowwwwww,meeeooooowwwwwwww,rreeeeeeooooooowwwwwww"
eeeiiiii. . seram pula diriku. . .apabila diriku bukak pintu diriku ternampak!!!!!
cube teke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeng2X. . . ada 2KUCING. . . kihkihkihkih. .  satu kucing berbulu HITAM,satu lagi kucing berbulu KUNING. Diriku melihat kedua-dua kucing itu kelaparan. . tanpa segan dan silu diriku membuka semula bekas nasi yang diriku makan tadi, lalu diberikan kepada kucing2 itu. . ingat kan mereka SEHATI SEJIWA. . terjadilah CINTA TIGA SEGI. . . diantara kucing2 itu dan DIRIKU. . . hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!

mengapa ini semua harus belaku,apakah ini semua kerna diriku!!!!!
tapi sayang,kehadiran bbbiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!
(APA AKU MENGARUUUUT Niiiii)

Apalagi kucing2 itu saling bercakar la. . rebut ayam yang diriku bagi tadi. . kesian kucing berbulu kining itu. . die mengalah dan menunjukan muka kesian kepada diriku. . diriku tidak dapat menahan kesedihan diriku terus menutup wajah ku dengan kedua-dua tangan lalu menoleh kebelakang. . wooowwwwooooo!!!
hahahahahaha.. . . . (megaroooot lagi) lalu diriku menggunakan kehebatan yang ada pada diri untuk membaling ayam kepada kucing yang bermuka kesian itu. . laluuuuu POOOOOKKK!!!!!aduuuuuuuuhhhhh!!!!! salah bagi daaaaaaa. . . tepat2 kene kat tengah2 muka kucing yang bermuka kesian itu dah comot. . Ya Allah kau ampunkan la dosa2 hambamu ini,aku tidak berniat untuk mengotorkan wajah si kucing itu. . . bukan apa kucing itu duduk jauh daripada pandangan diriku lalu ku memberi secara salah. .
apa2 pun diriku berpuas hati kerana kedua-dua kucing tadi sudah kenyang. . nah tgk la gambar2 kucing tadi. .

1 comment:

  1. Ooohh ni rupenya keje ko ek??
    Berpada2 la kalau nak sedekah mknn kat kucing pun, make sure cukup. Len kali bawa friskies. Nk senang, ko angkut je kucing tu blk apartment ko.. ko bela leklok.. takyah nak gado2.. ;p

    (Mary pack) la ko ni!!

    Regards,
    Kakak yg cantik! <3

    ReplyDelete