Saturday, February 11, 2017

Nak Hilang Jerawat?





Assalamualaikum semua,
Nk perkenalkan produk kesihatan muka/kulit.

Ni White Glow Serum..mghilangkan jeragat, melembutkan kulit, meghilangkan bekas jerawat, xnak ke kulit cantik?? cuba ni produk 100% bahan semulajadi.

Image result for herbalism

Ni details produk2 Humaira Beauty 😎😎😎😎😎😎 cakap pon xguna uolls..biar gambar yg berbicara..tu dia!
Produk ni dari orang melayu kita ni ha..untuk membantu muka2kulit2 yang bermasalah...New York mahai..ni la produk 4 in 1 ! dari cuci muka,lepas tu spry toner,sapu serum, sapu brightening moisturiser !! detailkan? selalunya 3 in 1...ni 4 in 1..


Yang ini pula harga/detail barang2, bole beli asing2.. Tapi untuk pertama kali saya cadangkan untuk beli 1 set terus,harga stil sama RM180.. 😍 (murahkan) barang2 pun puas hati..boleh tahan sampai 3 bulan tau..hmm jimatkan 😄


Ni salah sorg cutomer yg dah berjaya hilangkan jerawat/bekas2 jerawat!!  untuk pertanyaan boleh Whatapps saya 24jam ye 0177060696.

(nanti kita akan upload lagi ye mengenai Humaira Beauty)

Terima Kasih.

Thursday, June 11, 2015

SIM CELCOM TERMURAH....



-FREE BASIC INTERNET 64kbps
*wasap, wechat, line (MMG LAJUU walaupun dalam gua *insya'Allah)
-FREE HI SPEED INTERNET 3G & 4G
*activate je dapat free 200mb internet*
-FREE CALL&SMS (ke celcom)
*activate je dapat free 20 minit call & 20 sms*
-CALL/SMS RATES 12SEN SEMINIT/PERSMS KE SEMUA LINE...Begitulah,,
Kalau berminat bole terus PM ataupun nak cepat reply Whatapps ke no 0177060696...


PELAN INTERNET:

a) HARIAN:
RM1 30MB + FREE 5MIN/SMS
RM5 300MB + FREE 5MIN/SMS

b) MINGGUAN: RM10 500MB + 35MIN/SMS

c) BULANAN:
RM25 1GB + FREE 150MIN/SMS
RM38 2GB + FREE 150MIN/SMS
RM58 4GB + FREE 150MIN/SMS

*kuota internet tidak habis diguna akan dibawa ke hadapan


Antara kelebihan produk ini adalah:

-FREE BASIC INTERNET 64kbps
-FREE HI SPEED INTERNET 3G & 4G
-FREE CALL&SMS (ke celcom)
-CALL RATES 12SEN SEMINIT KE SEMUA

Friday, August 17, 2012

Raye ???



Morning everyOne!! Raye??? ramai yang POSt kat FAcebUk masing2 wish selamat hari raye!! kenape? tak percaye?? pak aji belom lagi UMUMkan rayenye BILE.. relaX la dlu oi masing2 ye pun kalau nak raye.. ni puasa pun tak habis lagi nak post kat facebook bagai2... agak annoying jugak la..

Like THIS ! warggh !!!



Friday, August 10, 2012

dah byk sgt anak agaknye !


BUKIT MERTAJAM: “Saya berasa pelik dan curiga apabila mereka semua berkurung dalam bilik itu sejak jam 2 pagi (kelmarin) tanpa makan, minum dan tidak buka (pasang) penyaman udara.
“Kami semakin hairan apabila suami saya dihalau dan dituduh sebagai hantu ketika cuba masuk ke bilik itu awal malam tadi (kelmarin),” kata ibu saudara kepada seorang kanak-kanak perempuan yang ditemui mati dipercayai akibat ditindih beramai-ramai.
Dalam kejadian di sebuah rumah di Taman Bukit Minyak Indah, di sini, kanak-kanak perempuan berusia dua setengah tahun itu, Chuah Wan Xuan dipercayai mengalami sesak nafas apabila ditindih tujuh ahli keluarganya iaitu ibu, bapa, nenek, ibu dan bapa saudara, dua sepupu serta seorang pembantu rumah warga Indonesia.
Mereka disyaki bertindak demikian ketika menyertai satu ritual atau upacara dalam sebuah bilik di rumah berkenaan yang dipercayai bertujuan menghalau hantu.
Menurut ibu saudara mangsa yang tidak mahu dikenali itu, sudah menjadi kebiasaan dia dan suami pergi ke rumah adik iparnya itu setiap petang untuk makan malam bersama.